Eix Sagrada Família

Eix Sagrada Família
Noticias

XARXA DE SUPORT AL BARRI

16 de junio de 2020

Esperem que estigueu totes bé! :) Us escrivim des de la Xarxa de Suport del barri,
Ja ens vam conèixer en una de les reunions que va programar districte a principi del confinament, i per xarxes (twitter) algunes de vosaltres ens heu fet retuits etc..
Us fem aquest mail perquè estem pensant en elaborar un recull de comerços i professionals que tenim al barri, penjar-lo a la web i fer-ne difusió per donar-los a conèixer i promoure el comerç local en aquests temps difícils.
Si us interessa la iniciativa i ens en podeu fer arribar un llistat mirariem d'afegir-lo. Encara no l'hem començat i no tenim gaire clar el format, però imaginem que la informació per disposar seria: nom del comerç/professional, tipus de comerç, adreça, telèfon, web.
Per altra banda, tot i en el seu moment haver fet encartellada pel barri, si podeu seguir ajudant-nos a donar a conèixer la Xarxa de Suport per que arribi a més persones ens aniria molt bé! Us fem arribar la informació i el cartell genèric en diferents idiomes per que la pugueu fer arribar als vostres comerços associats.
Xarxa de Suport del Poblet - Sagrada Família
Les veïnes ens cuidem en moments difícils.

Si tens alguna necessitat de suport aquest és el teu lloc
(Anar a fer la compra, baixar escombraries, fer trucades de suport, assessorament laboral, d'habitatge, aliments...)
Telèfon: 631454770
(si tens Whatsapp, envia missatge i no truquis)

Si vols col·laborar aquest també és el teu lloc
Grup de Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/CakCRZl2Boc6fdJE5yZBwp

Twitter: @SuportSaFa
Instagram: @suportsafa
Mail: xarxasuportsafa@gmail.com
Per últim, us volem informar també que, arran de la crisi del COVID19, hi ha hagut molts comerços que han perdut ingressos i que s'han vist amb dificultats per poder assumir el cost del lloguer. Al barri, s'ha format una assemblea de veïnes que es troben en aquesta situació. Podeu contactar amb habitatge.eixample@gmail.com si voleu sumar-vos-hi o si teniu alguna consulta relacionada amb el tema. Així mateix, podeu entrar a la pàgina web suspensionalquileres.org, on trobareu informació sobre la campanya estatal.
Gràcies per tot!

Más Información

Nuestros socios

Rescatem
CASA PLANES
Mercè Castañé
El Rincón de la Abuela Venezolana
Comercial Jacinto Canales - Carol's
Market Casa Italia
Creative Studio
Cargando...
x
X