Eix Sagrada Família

Eix Sagrada Família
Noticias

Premios Barcelona Turismo Sostenible

11 de noviembre de 2019

Bon dia,

Em plau informar-vos que el Comitè del programa de Turisme Sostenible del Consorci de Turisme de Barcelona convoca la III edició del Premis Barcelona Sustainable Tourism a les Bones Pràctiques.

Els premis reconeixen totes aquelles bones pràctiques que en l’àmbit de la vostra empresa s’hagin dedicat a la sostenibilitat en els següent eixos:

         - Sostenibilitat social: totes aquelles accions que ajuden a millorar la dignitat de les persones, eliminar la pobresa o garantir una vida sana, entre altres.

         - Sostenibilitat ambiental: les pràctiques que ajuden a preservar el medi ambient, l’estalvi dels recursos naturals i a aconseguir una ciutat més habitable.

         - Sostenibilitat del patrimoni cultural, natural i de les tradicions: totes aquelles polítiques que ajuden a preservar-lo i a donar a conèixer la seva riquesa.

         - l’Accessibilitat: accions que ajuden a garantir un turisme per a tothom i a gaudir d’una destinació que vetlla per la inclusivitat.

Us animem a participar en aquesta nova edició a través del següent enllaç on trobareu el formulari d’inscripció, les bases del concurs i informació general. La data màxima d’entrega de candidatures és el 2 de desembre

Enllaç al formulari en català

Enllaç al formulari en castellà

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu premisbst@barcelonaturisme.com

Esperem les vostres candidatures,

Nuestros socios

Novetats Padilla
Fotocòpies València
Barcelona Rental Scooter
El Mercat de Hasta los Andares
Hasta Los Andares
Tecnocasa
Restaurant Els Porxos
Cargando...
x
X