Eix Sagrada Família

Eix Sagrada Família
Noticias

PODCASTS DIGITALIZACIÓN DEL COMERCIO

3 de marzo de 2022

Barcelona Oberta junt amb la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona estrenen la sèrie de podcasts “El comerç també és digital” per parlar sobre la transformació de les marques de retail de la ciutat

De la mà de la periodista, Patrícia Castán, coneixerem els casos d’èxit d’Aragaza, Cottet Òptica i Audiologia, La Mallorquina i Veritas.

La unió d’eixos comercials i turístics de Barcelona, Barcelona Oberta, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, a través del HUB cambraDigital, han elaborat aquesta primera sèrie de podcasts per donar a conèixer els casos d’èxit en digitalització de quatre empreses de retail que tenen presència als eixos comercials de l’entitat.
En el segon podcast d'aquesta sèrie que s’ha publicat avui, Gabriel Jené, director general de La Mallorquina, que aquest any celebren el seu 75è aniversari,  ens explicarà la seva “Estratègia d’omnicanalitat”. Es pot escoltar en línia als canals de YouTube i Spotify de Barcelona Oberta, i al portal web de la Cambra Digital.

Amb una durada d’aproximadament quinze minuts, les càpsules radiofòniques i audiovisuals acolliran cada dimecres un nou protagonista que compartirà la seva experiència. 
Reproduir podcast a Youtube
Escoltar podcast a Spotify
Més informació dels pròxims podcast

aceso al vídeo

Nuestros socios

El Pocavergonyas
PICCA-DILLY Alta Taverna
Café Marsella
Xarcuteria J. Mir
Freesmoke e-cigarettes
CJ Serveis
Puna Barcelona
Cargando...
x
X