Eix Sagrada Família

Eix Sagrada Família
Noticias

MASTER CHEF EN BARCELONA

16 de noviembre de 2020

Barcelona, escenari de ‘MasterChef Celebrity’ que s’emet demà

Demà a la nit s’emet per la 1 de TVE el programa “MasterChef Celebrity 5” amb les Rambles i la Boqueria com escenari principal de la prova d’exteriors del popular talent show.

El programa es va poder realitzar gràcies a un acord de Turisme de Barcelona amb Shine Iberia, la productora de MasterChef Celebrity, signat en plena pandèmia, en el marc de la campanya de promoció de turisme nacional i de proximitat, i, com recordareu, es va rodar el passat mes de juny.

Per Turisme de Barcelona, el popular programa de televisió significa una plataforma de promoció i projecció molt útil a l’hora de mostrar tota la cadena de valor del teixit productiu del país a través d’una acció de caràcter generalista capaç d’ajuntar la qualitat del producte, el talent, la creativitat i la innovació, factors clau de projecció de la nostra ciutat i de gran atractivitat per a la destinació turística. A més, la restauració és un dels aspectes més ben valorats de la destinació, amb una nota de 8,41.

Aquest estiu, segons dades de l’Observatori del Turisme a Barcelona (OTB), ja s’ha experimentat un primer canvi de tendència del turisme nacional que ha viscut un creixement superior a 23 punts percentuals respecte l’any passat (13%)  fins a situar-se al 36% de quota. Un escenari de recuperació del turisme nacional que també es confirma en els diferents informes de Perspectives de l’Observatori on les reserves domèstiques van guanyant terreny en detriment de les reserves internacionals.

Nuestros socios

Alvarado Barbershop
ADMINISTRACIÓN DE LOTERIA Nº 122 - TRIO D´ORO
The Hive Escape Room
Oficina Mapfre Sant Pau
Restaurante La Moreneta
Planeta Magic
Teixidó Tot Per La Llar
Cargando...
x
X