Eix Sagrada Família

Eix Sagrada Família
Noticias

ENTREGA DE LOS PREMIOS BARCELONA COMERÇ 2020

19 de noviembre de 2020

Avui, 19 de novembre, Barcelona Comerç ha homenatjat als comerciants de la ciutat de Barcelona atorgant-los el Premi Barcelona Comerç, la màxima distinció amb que, des de fa setze anys, la nostra entitat reconeix persones, comerços i entitats que vetllen per la continuïtat del model de comerç de proximitat de Barcelona.

En uns temps que ens han obligat a reinventar-nos, l’edició 2020 del Premi Barcelona Comerç ho ha fet, canviant completament de format i comptant amb la complicitat de l’Ajuntament de Barcelona. Per lliurar un Premi excepcional, en unes circumstàncies excepcionals, un escenari excepcional: el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, espai ple de solemnitat a l’alçada dels nostres guardonats, tal com l’ocasió ens demanava.

Acomplint amb totes les mesures de protecció covid-19, l’acte de lliurament del Premi Barcelona Comerç 2020 ha estat presidit per l’Alcaldessa de la ciutat, Sra. Ada Colau i el Primer Tinent d’Alcalde, Sr. Jaume Collboni, acompanyant al nostre president, Sr. Salva Vendrell. Hem comptat també amb la presència de la Sra Montserrat Ballarín, Regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda

Convocats per primera vegada l’any 2005, els Premis Barcelona Comerç han reconegut al llarg de la seva història a personalitats del món de l’associacionisme, l’empresa, la cultura, el periodisme o la seguretat que han destacat per la seva contribució en la defensa o consolidació del comerç urbà i dels Eixos Comercials.

Enguany,  ha estat voluntat del Patronat de Barcelona Comerç unificar en un únic guardó tots els valors que reconeixen els Premis Barcelona Comerç.  Així, i per decisió unànime del Patronat de la nostra entitat, el Premi Barcelona Comerç 2020, edició Especial,  ha estat atorgat als COMERCIANTS DE LA CIUTAT DE BARCELONA.

En representació de tots ells,  ha recollit el premi el Sr. Toni Falgueras, del Celler de Gelida, establiment de la ciutat, amb 125 anys d’història. Comerciant  de quarta generació, cedint pas a la cinquena, savi del món del comerç, company i el millor representant dels “valents i lluitadors de mena que són els comerciants”, tal com ell mateix ha definit als seus companys i companyes. Un honor per Barcelona Comerç.

El nostre president, Salva Vendrell,  expressant el sentiment de l’entitat, ha  volgut agrair públicament a tots els comerciants la feina i els sacrificis fets per adaptar-se a una situació que els ha posat contra les cordes i els ha exigit grans sacrificis per mantenir la seva activitat i, amb ella, la força del comerç de proximitat de la ciutat, un model únic pel qual també treballem diàriament Barcelona Comerç i els 23 Eixos Comercials associats que ens acompanyen.

El Premi Barcelona Comerç 2020 és per a tots vosaltres, companys i companyes: per tots els comerciants i restauradors que heu fet l’esforç de tancar durant el confinament i per tots els us heu mantingut oberts per garantir l’abastiment de productes i serveis bàsics als ciutadans.

COMERCIANTS DE LA CIUTAT DE BARCELONA, en nom de tot Barcelona Comerç, moltes felicitats i moltes gràcies per la vostra valentia,  la vostra força i el vostre exemple.

Ens retrobem, segur, tots plegats el 2021!

Nota: Un plaer comunicar que durant els propers dies, el president de Barcelona Comerç, acompanyat pels presidents dels diferents eixos comercials que integren l’entitat, recorrerà el territori d’aquests eixos per comunicar personalment als comerciants que han estat mereixedors d’aquest guardó.

Nuestros socios

Home - Homing
PICCA-DILLY Alta Taverna
Tot Ibèrics
Freesmoke e-cigarettes
CASA PLANES
La Casa Agency Sagrada Familia
Restaurant Tio Papelón
Cargando...
x
X