Eix Sagrada Família

Eix Sagrada Família
Noticias

DIFUSIO CONCURS MICRORELATS COMERÇ EIXAMPLE

1 de mayo de 2024

Tercera edició del Concurs de Microrelats de Comerç a l'Eixample

El termini per presentar els escrits estarà obert de l'1 al 31 de maig.

La delegació de l’Eixample del Consorci de Normalització Lingüística de Barcelona (CNLB) i l’Oficina de Promoció Econòmica del Districte de l’Eixample, amb la col·laboració dels eixos comercials del districte, posen en marxa la tercera edició del concurs de microrelats de Comerç a l’Eixample. L’objectiu és fomentar l’ús de la llengua catalana i donar a conèixer els comerços del districte.

Tota persona major de 18 anys pot presentar el seu microrelat, que haurà de tenir com a escenari o protagonista un comerç real de l’Eixample que s’haurà d’esmentar.  Els relats hauran de ser inèdits, en català i tenir una extensió màxima de 1.200 caràcters.

Els escrits es podran presentar de l’1 al 31 de maig, ambdós dies inclosos. Abans de participar-hi, consulta aquí el detall de les bases del concurs.

Se seleccionaran cinc microrelats que, per ordre valorat pel jurat, presentin una millor qualitat lingüística i originalitat argumental. Es valorarà també la utilització d’un llenguatge inclusiu i no sexista i que els textos no reforcin estereotips ni reprodueixin desigualtats. Els premis inclouen invitacions, entrades per a museus, vals de compra i lots de llibres.

El lliurament de premis tindrà lloc el 18 de juny a les 13 hores a la sala d’actes del Centre Cultural La Casa Elizalde (carrer de València, 302). Es contactarà amb les persones guanyadores per a l’entrega de premis.

Nuestros socios

Barcelona Rental Scooter
Pittier Pa i Café
Novetats Padilla
Escape Hunt Barcelona
Hasta Los Andares
Freesmoke e-cigarettes
Associació CATNOVA
Cargando...
x
X