Eix Sagrada Família

Eix Sagrada Família
Noticias

Comunicado de Barcelona Oberta

16 de octubre de 2019

BARCELONA OBERTA CONDEMNA ELS INCIDENTS D’AHIR AL CENTRE I EXIGEIX ALS GOVERNS I INSTITUCIONS DIÀLEG I ENTESA

 La Unió d’Eixos Comercials i Turístics de Barcelona, Barcelona Oberta, lamenta i condemna els gravíssims incidents ocorreguts ahir al vespre al centre de la ciutat.

 Barcelona, a 16 d’octubre de 2019.- El sector turístico-comercial de Barcelona ha tornat a patir les conseqüències de les mobilitzacions, aturades de trànsit i accions vandàliques ocorregudes ahir al centre de Barcelona, que han causat una descens important de l’activitat comercial i turística.

 L’entitat posa de manifest que la difusió de revolta, crema de contenidors i objectes del mobiliari urbà, malmet profundament la imatge que projectem de la ciutat al món. Les actuacions d’aquests dies a l’aeroport i al centre de la ciutat tenen una afectació directa en el turisme i el comerç, sectors que es veuran afectats en el darrer trimestre de l’any, com ja va passar fa dos anys. 

Per aquest motiu, Barcelona Oberta, que defensa el dret a manifestar-se des del respecte i la convivència, demana a les organitzacions convocants que promoguin actes pacífics i deslocalitzin les mobilitzacions del centre, i en concret, la manifestació convocada per aquest divendres a la tarda. “Barcelona és de tots els barcelonins.”

 Així mateix, l’entitat demana als Governs i institucions diàleg i entesa per evitar que es tornin a produir incidents com els que estem vivint aquests dies.

 Més informació: www.barcelonaoberta.cat

Nuestros socios

Xurreria Sagrada Familia
Puna Barcelona
Tecnocasa
Barcelona Rental Scooter
Hasta Los Andares
Floristeria Hesp
Literalments Llibreria
Cargando...
x
X