Eix Sagrada Família

Eix Sagrada Família
Noticias

BizBarcelona y Saló de l'Ocupació

29 de septiembre de 2020

BIZBARCELONA i Saló de l'Ocupació consoliden el teixit emprenedor de Barcelona

Amb més de 250 activitats programades i més de 100 conferències, la passada edició del BIZBARCELONA20 i la del Saló de l’Ocupació refermen la voluntat de l'Ajuntament de Barcelona de reactivar la ciutat, els negocis i contribuir a l'enfortiment del teixit emprenedor, comerciant i associatiu, per garantir la recuperació i l'estabilitat dels llocs de treball amb talent local.

La fusió dels dos esdeveniments ha estat clau per impulsar el talent de les persones i connectar-les amb possibles oportunitats laborals. Més de 7.100 persones van passar pels espais del saló de forma presencial, i més de 4.500 van assistir-hi virtualment, amb totes les mesures de seguretat i prevenció. 

Per recordar l'actualitat de les jornades, consulta els nostres fils als canals de Twitter @barcelonactiva @bcn_empreses. I si vols veure com va ser el saló per dins, no et perdis aquest vídeo

Si tu també ets una persona emprenedora i vols donar vida al teu propi projecte, no et perdis tots els recursos i serveis per emprendre que t'oferim des de Barcelona Activa. 
 
Mira el vídeo-resum dels salons! 


Más Información

Nuestros socios

Marandbels
Copitas
Visión Center
Pittier Pa i Café
L'Empanadité
Arké Esencias Florales
Tot Ibèrics
Cargando...
x
X