Eix Sagrada Família

Eix Sagrada Família
Actividades

PRESENTACIÓ COMERÇ 2022

· ¿Cuándo? 31 de enero de 2022

 

 

Aquest 2022 tornem a apropar-nos al teu comerç per assessorar-te!

 

Des de Barcelona Activa ja hem obert el període d’inscripcions de la nova edició del programa Comerç a punt.

Posem a la teva disposició assessorament expert per organitzar millor la teva tresoreria o demanar finançament, desenvolupar noves fórmules per augmentar les vendes o redreçar el teu negoci, entre d’altres.

L’assessoria t’ofereix fins a 12 hores d’acompanyament, és totalment gratuïta i les persones expertes s’adaptaran a les teves necessitats: les visites poden ser presencials o telemàtiques i podràs escollir els dies i les hores que més et convinguin.

Com és l’itinerari d’assessoraments?

1.     Detectem les necessitats del teu comerç: la persona assessora es veurà amb tu per saber què necessites i quines són les teves expectatives.

2.     Elaborem conjuntament un pla d’acció adaptat a tu: després d’aquesta primera trobada, s’elaborarà un pla d’acció on se’t suggeriran mesures per implementar al teu comerç, segons les teves necessitats i per assolir els teus objectius.

3.     Implementació i seguiment: la persona assessora t’anirà acompanyant a mesura que vagis implementant les diverses accions suggerides mitjançant trobades, i li podràs exposar els dubtes que tinguis o obtenir assessorament sobre més temes.

Vols que comencem? Fes clic a “demana el servei” o truca’ns al 900 533 175 de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

 

L'EQUIP DE L'EIX COMERCIAL

Nuestros socios

Tropicalissima
El Rincón de la Abuela Venezolana
Rescatem
Barcelona Rental Scooter
Market Casa Italia
Restaurant Bar Tossa
Teixidó Tot Per La Llar
Cargando...
x
X